3 gouden tips voor de eerste keer seks

Posted on by in Sekstips

De eerst keer seks is in de meeste gevallen geen goede ervaring. De maatschappij waarin wij leven legt veel druk op de bedprestaties van de man.Wij horen heer en meester te zijn onder de dekens en anders heb je gefaald. Hoe voorkom je als man dat je allereerste keer seks niet op een facade uitloopt?

Dit artikel is geschreven voor mannen die nog niet eerder naar bed zijn geweest met een vrouw. Het bevat echter ook tips die goed kunnen helpen bij de eerste keer seks met een nieuwe partner. Ik heb diverse coachingsessies voor mannen op het gebied van seks gegeven.

Uit deze ervaring heb ik een duidelijke trend van factoren gesignaleerd die iedere keer weer bepalend zijn of de eerste keer seks wel of niet een succes wordt. Ik heb deze factoren omgezet in 3 tips die ik hieronder met jullie deel.

1. Laat haar weten dat dit jouw eerste keer is

Eerste keer seksEen grote fout die mannen vaak maken is dat zij opscheppen over hun seksuele avonturen. Dit gedrag komt vaak voor omdat de man zich groot wil houden en laten zien dat hij het kan.

Het probleem is echter dat de vrouw zich hierdoor automatisch gaat richten tot jouw prestaties in bed. Blijk jij tijdens de daad onhandig te zijn dan loop je dus mooi een misser op.

Het beste kun je haar eerlijk vertellen dat dit jou eerste keer is. Ze zal hierdoor rekening houden met het feit dat je nog leert hoe je haar kan verwennen en de seks daarna alleen maar beter kan worden. Je zal zelf ook meer op je gemak voelen en daardoor minder last hebben van nervositeit (wat je seksprestaties ten goede komt!).

2. Oefen met het omdoen van een condoom

Condoom omdoen bij eerste keer seksHoe meer je dit doet hoe beter het gaat wanneer hét moment is aangebroken. Niets is zo beschamend dan wanneer het niet lukt een condoom om te doen en je penis weer verslapt. Daarnaast is niet iedere condoom hetzelfde! Vergis je hier niet in.

De juiste condoom is een condoom die goed om jouw penislengte/dikte past. Een te strakke condoom verslapt je penis omdat je geen voldoening voelt en een te slappe condoom kan zorgen dat het stukje rubber steeds van je penis af valt.

Een goede manier om dit te doen is om een verschillende condooms uit te proberen. Je kunt bij online erotische sexshops vaak verschillende type condooms van verschillende merken bestellen. Uiteindelijk kan je hiermee aanvoelen wat voor jou de beste condoom is.

3. Communiceer over wat zij lekker vindt!

Mannen voelen zich vaak ook te trots (of onzeker) om een vrouw te vragen wat zij nu lekker vindt in bed. Je moet je als man begrijpen dat er veel meer emotie door het lichaam van een vrouw stroomt. Je zal dus ook goed je best moeten doen om haar te bevredigen.

Je kunt dus liever vragen wat zij als prettig ervaart. Doe dit niet in interview-stijl,maar probeer dit juist zachtjes en terloops te peilen tijdens de seks.

Als je haar bijvoorbeeld stimuleert met je vingers, vraag haar zachtjes of hoe het voelt. Ben je op de weg? Dan zal ze kreunend zeggen dat het goed is. Als het niet goed is, dan zal ze bijvoorbeeld zeggen om iets meer naar links of rechts te gaan.

Op deze manier verstoor je het seksmoment niet terwijl je samen toch bezig bent om de ervaring lekkerder te maken.

 

3 Responses to “3 gouden tips voor de eerste keer seks”

 1. robert

  19. Oct, 2011

  Bedankt voor de sekstips. Ik vraag me wel af of het goed is om haar te vragen wat ze lekker vindt tijdens de seks. Dan kom je juist beetje onzeker over lijkt me..

 2. Cheyenne

  12. Sep, 2013

  Haaai ,
  Ik heb nu bijna 5 maanden een relatie ik heb het nog nooit gedaan hij wel ik wil het heel graag maar ik ben bang dat het pijn doet .
  En ik heb nog een vraag als je het de eerste keer doet kan het dan dat je bloed verliest .
  Ik zou hier graag wat aan tips krijgen van andere die al ervaring hebben

  Gr. Cheyenne

  • Naim

   31. Jan, 2014

   Ik denk dat er toch appels met peren wordt veeeglrken, want prostituees laten zich veel vaker testen. Eigenlijk moet je kijken naar hoe vaak mensen geefnfecteerd raken, en niet zozeer hoe hoog het percentage is van een bepaalde groep dat op dit moment is geefnfecteerd.