4 Simpele methodes om haar nummer te krijgen

Posted on by in Versiertrucs

4 Methodes om haar nummer te krijgen

Laten we eerlijk zijn; het is niet makkelijk om haar nummer te vragen. Dit betekent niet dat je het niet zal krijgen. Met deze 5 simpele technieken kun je haar nummer vragen zonder dat je het gevoel krijgt een blauwtje op te lopen.

De meeste mannen worden al hartstikke nerveus bij de gedachte om haar telefoonnummer te vragen. Begrijpelijk, besef echter wel dat je in dit soort situaties al de eerste stap hebt gezet… als het goed is ben je namelijk al met haar aan het praten!

Wees niet bang, het vragen naar haar telefoonnummer hoeft niet eng te zijn. En zoals altijd; ‘Nee heb je, Ja kun je krijgen!’. OK, laten we beginnen met de 4 simpele methodes om het nummer van een vrouw te krijgen en een afspraakje te regelen.

1. “Hey, ik moet nu gaan. Ik wil je wel wat beter leren kennen, zal ik je morgen even een belletje geven?”.

Een best directe manier om naar haar nummer te vragen. Echter is het meteen duidelijk dat jij meer interesse hebt in haar als persoon. Door aan te geven dat je haar ‘morgen’ (of een andere dag) belt kun je goed peilen hoe geïnteresseerd zij in jou is.

2. “Hey, ik moet nu gaan maar ik wil ons gesprek wel een keertje voortzetten. Zullen we [datum/dag] in de stad afspreken?

Met deze vraag stel je direct een afspraakje voor! Als zij geïnteresseerd is zal zij jouw haar nummer geven. Doordat je een specifiek dag en plaats aangeeft voor een afspraakje maak je het voor haar ook makkelijker om ja te zeggen of aan te geven dat ze die dag al een andere afspraak heeft. Je kan altijd vragen om een “keertje af te spreken”. Het klinkt alleen onzeker en minder besluitvaardig.

3. “Wat voor telefoon heb jij?” – Zodra ze vraagt “Waarom?” zeg je; “Omdat ik je telefoonnummer wil hebben”.

Op deze manier vraag je haar op speelse wijze naar haar nummer en leg je niet te veel gewicht op “de vraag”.

4. Geef haar jouw telefoon en zeg: “Ik moet nu gaan maar zullen we anders morgen nog even bijpraten?”.

Deze laatste methodes is echt goed! Je vraagt namelijk niet direct om haar nummer. Vrouwen krijgen vaak genoeg de vraag van mannen om haar nummer. Ze hebben onbewust al een vast zinnetje om te antwoorden. Belangrijk dus om niet op een standaard manier naar haar nummer te vragen.

Door haar jouw telefoon te overhandigen doe je twee dingen: je laat weten wat je wilt hebben zonder erom te vragen, je geeft haar onbewust gevoel haar te vertrouwen omdat je haar een van je waardevolste bezittingen overhandigd (een mobieltje is vaak de meest persoonlijke bezitting).

Het laaste klinkt misschien een beetje raar, maar er zijn in het verleden sociologische experimenten uitgevoerd waarbij men onderzocht welke kleine acties het gevoel van vertrouwen communiceren. Een van deze acties is dus het geven van je telefoon/mobieltje. Het is ook bewezen dat zodra je iemand het gevoel geeft hen vertrouwd, de ander jouw ook meer gaat vertrouwen.

Goed om over na te denken…!

Donovan Vrouwen Versieren XL

 

5 Responses to “4 Simpele methodes om haar nummer te krijgen”

 1. Geoffrey H

  19. Jul, 2011

  HA! Gewoon er naar toe lopen en vragen! Dat doe ik altijd, maar misschien daarom dat ik nite altijd slaag 😛

 2. Bob

  22. Sep, 2011

  Binnen 3 seconde nadat je haar hebt gezien meteen nummer vragen anders blijf je de hele avond daar staan met je biertje!!

 3. Nicolai

  02. Nov, 2011

  Ik denk toch dat de beste is: ‘ ik kan nu wel een domme openingszin gaan verzinnen, maar ik wil gewoon je nummer want ik ben gek van je’

 4. james

  12. Aug, 2012

  niet zeiken gwn enquêteur worden en dan zeggen je moet je telefoon nummer nog even invullen. en dan zegt ze geheid maar dat staat er niet en dan zeggen nee weet ik (met een knipoog. werkt heeeeeel goed

 5. L.A.T. Stan

  20. Feb, 2013

  Geef me je nummer. Bevelen werkt altijd goed 😉