4 versiertips voor mannen om vrouwen te verleiden

Posted on by in Versiertrucs

Versiertips voor Mannen

Hoe kun je een vrouw zo ver krijgen dat ze meer van je wil hebben? Met deze versiertips voor mannen zorg je dat vrouwen vanaf nu achter jou aankomen en niet andersom!

Versiertips voor mannen?

Hier volgen de 4 versiertips voor mannen om vrouwen te verleiden. Gebruik dit in combinatie met de tips hoe je vrouwen naar je kunt laten smachten en je bent onweerstaanbaar voor iedere vrouw!

Versiertip 1: Vrouwen willen net zo graag als mannen

De meeste mannen denken dat vrouwen niet versierd willen worden. Sterker nog; sommige mannen denken zelfs dat vrouwen niet zo snel aan seks denken!

Dit is echt een domme gedachte. Als je hier in gelooft, verban die gedachte dan nu direct!

JA, ik geloof dat mannen gemiddeld om de 52 seconde aan seks denken. Sterker nog, ik geloof dat mannen iedere 7 seconde aan seks met een andere vrouw denken!

Je moet je beseffern dat ook vrouwen vaak genoeg aan seks denken. Vrouwen houden er daarnaast ook van als mannen hen versieren. Het is wel zo dat een vrouw het “niet wil weten” als een man haar verleid.

Vrouwen willen dus dat je sneaky, gemeen en romantisch tegelijk bent. Versier vrouwen op een rustige en subtiele manier. Blijf onder de radar en je hebt 100% meer succes!

Versiertip 2: Raak haar aan

Het verschil met mannen en vrouwen is dat mannen sneller geneigd zijn om seks te hebben. Vrouwen daarentegen zijn juist eerst op zoek naar genegenheid en vertrouwen.

Zorg dus dat ze zich vertrouwd voelt in jouw omgeving. Een snelle en effectieve  methode hiervoor is door gebruik te maken van aanraking. Laat haar gewend raken aan jouw aanraking. Dit doe je door haar bijvoorbeeld te omhelsen, kleine knuffel te geven of zachtjes (plagend) aan te tikken. Zoek hiervoor wel een goed moment en doe dit heel subtiel (overdrijf het niet).

Ze zal hierdoor gewend raken aan jouw aanraking en dus ook zelf initatief nemen om jou bijvoorbeeld te omhelsen. Vanuit hier kun je weer je andere versiertips toepassen.

Versiertip 3: Spreek af op een ongebruikelijke plek

De meeste dates gebeuren in een bar, cafe, restaurant of zelfs… bioscoop. Doe het eens anders. Spreek af met je date op een ongebruikelijke plek. Je geeft hierdoor meer positieve spanning aan je afspraakje. Enkele voorbeelden:

  • Kermis of pretpark
  • Groot speeltuin
  • Picknicken (als het mooi weer is)
  • Museum (klinkt saai, maar juist hier kun je non-verbale versiertrucs op haar loslaten)

Versiertip 4: Draai de rollen om

Ga niet als de rest van de mannen blindelings achter een vrouw aan. Draai de rollen juist om en zorg dat juist zij achter jou aan gaat. Je doet dit door niet op haar avances in te gaan. Wees terughoudend als zij toenadering zoekt en plaag haar een beetje. Hierdoor zal ze steeds meer en meer van je willen. Want wat een vrouw niet krijgen kan… dat wil ze hebben!

Succes met mijn versiertips voor mannen! 🙂

Comments are closed.