5 seks tips om je voorspel te verbeteren

Posted on by in Sekstips

5 Seks Tips om Voorspel te Verbeteren

Voorspel tijdens de seks is iets waar vrouwen geen genoeg van kunnen krijgen. Vrouwen zijn emotionele wezens en daardoor ook gevoeliger voor bijvoorbeeld aanraking dan mannen. Verbeter je voorspel en je zal zien dat vrouwen jouw bedkunsten voortaan niet meer kunnen weerstaan!

Voorspel Tips

Mannen kunnen in drie tellen zichzelf klaarmaken voor seks, zowel mentaal als fysiek. Dit is totaal anders bij vrouwen. Een vrouw heeft eerst een goede warming-up nodig alvorens ze echt opgewonden is. Een opgewonden vrouw geniet ook met meer passie van de seks. Tijd dus om je voorspel bij te slijpen!

1. Speel met woorden

Het gebruiken van spannende woorden tijdens het vrijen klinkt cliché maar is nog steeds een van de beste manieren waar je vrouwen mee kan opwinden. Maar let op! Een vrouw die hier niet van houd zal hier ook op afknappen!

Je kunt natuurlijk simpel gezegd vragen wat zij van dirty talk vindt maar dit zal niet in alle situaties mogelijk zijn. Ik heb daarom een andere manier gevonden om hier achter te komen.

Zeg zachtjes enkele seksuele woorden/zinnen in haar oor en kijk hoe ze hier op reageert. Daarna doe je even alsof je jezelf uitlacht omdat dat je dat net hebt gezegd (zelfspot doet het altijd goed!). Kijk haar daarna recht in haar ogen aan en vraag of ze dit irritant vond.

Antwoord ze direct volmondig met “Ja!”? Abort Mission! Antwoord ze met “Nee” of vraagt ze een beetje verward “Wat?” (ze bedoelt eigenlijk “waar heb je het over?”) dan zit je goed!

Kunst hierbij is om het praten te doseren. Daarnaast ook belangrijk om hele vunzige woorden te vermijden (tenzij zij dit zelf lekker vindt natuurlijk!).

2. Strippen

Tenzij je goed je lichaam kan bewegen en weet wat je doet raad ik je aan om een strip act voor nu even over te slaan.

Wat je wel makkelijk kunt doen en wat goed werkt om een vrouw op te winden, is om je kleren op een heel langzame manier uit trekken (soort simpele strip act dus).

Trek iedere kledingstuk, een voor een langzaam uit. Heb je bijvoorbeeld een shirt aan? Dan kun je de knopen langzaam losmaken terwijl je haar speels in haar ogen aankijkt.

En voorspel tip dat ook goed werkt en het ijs nog verder breekt, is om kleine zweepslagen te maken na het uittrekken van je riem. Dit is voor haar opwindend omdat je haar probeert uit te dagen.

Kleed jezelf uit tot aan je jeans en begin haar daarna op precies dezelfde manier langzaam uit te kleden. Zij zal vanzelf jouw jeans gaan uittrekken.. en dit is precies wat je wil!

Let Op: Trek je sokken als eerst uit. Een naakte man met sokken aan is een afgrijselijk gezicht voor vrouwen.

3. Ga niet meteen voor de “Hot Spots”

Voorspel Hot SpotsHiermee doel ik op de erogene zones waar een vrouw zo gevoelig voor is. Raak haar borsten niet frontaal aan met je hele hand maar streel juist zachtjes met enkele vingers om haar tepel heen.

Doe dit ook bij haar vagina. Ga niet direct vol met je handen op haar vagina maar streel eerst zachtjes rondom haar venusheuvel of binnenkant van haar benen (zie ook voorspel tip onderaan).

Meteen voor de borsten of billen gaan geeft haar het gevoel dat je ‘needy’ bent en haar als een lustobject ziet. Laat haar juist merken dat je geniet van haar lichaam, dan zal zij dit ook bij jouw doen.

4. Voorspel buiten de slaapkamer

Je kunt haar ook alvast warm maken alvorens jullie de slaapkamer (of woning) bereiken. Voorspel behoudt zich niet alleen tot in de slaapkamer.

Begin al met het voorspel wanneer jullie buiten zijn. Geef haar een passionele kus, wrijf langzaam over haar rug (maak haar warm) of masseer haar handen. Als je het durft dan kun je er ook op wagen om zachtjes de binnenkant van haar dijen, dicht bij haar vagina te strelen (bijv. als jullie naast elkaar zitten in een restaurant).

Het feit dat jullie buiten zijn waar iedereen jullie kan zien, geeft een diepe impuls aan de seksuele spanning. Zodra je richting huis gaat zal je merken dat ze niet van je kan afblijven. Eenmaal in bed barst de seksbom spetterend uiteen! Geloof me…

5. Maak gebruik van je vingers (vingeren)

Voorspel SeksAls je goed met je vingers bent kun je een vrouw heel snel opgewonden krijgen. Iedere vrouw is anders wat betekent dat je iedere vrouw ook anders moet aanraken.

Er is echter een manier om dit makkelijk onder de knie te krijgen.

Begin met het nat maken van je vingertoppen (tot aan de vingerkootjes) met je tong/mond. Wrijf daarna zachtjes over haar buitenste schaamlippen totdat haar vagina nat wordt. Beweeg van binnen naar buiten uit.

Wrijf daarna langzaam de binnenste schaamlippen en zorg dat je ronde/cirkel bewegingen afwisselt met verticale/horizontale bewegingen.

Zodra ze haar benen begint te spreiden is dat een teken dat je dieper met je vingers kunt gaan. Doe dit en wissel af door cirkelbewegingen te maken over haar clitoris.

Iedere vrouw reageert anders op aanraking van haar clitoris. Sommige vrouwen vinden het prettig als je hard over haar clitoris wrijft terwijl andere vrouwen een zachte aanraking rondom prefereren. Kijk hiervoor goed naar haar lichaamstaal en hoe ze reageert op jouw aanraking.

Met deze tips om je voorspel te verbeteren kun je al snel je bedprestaties opwaarderen. Mannen besteden helaas te weinig aandacht aan voorspel tijdens seks. Doe hier dus je voordeel mee!

Comments are closed.