5 tips om haar naar jou te laten smachten!

Posted on by in Versiertrucs

Vrouwen zijn gewend zich te gedragen als prooi waarbij de verwachting is dat de man op haar jaagt. Draai de rollen echter om en je zal merken dat vrouwen zich anders gaan gedragen. Ze zijn dit gedrag niet gewend en gaan juist op zoek naar jouw aandacht. Hier volgen een aantal simpele methodes om ervoor te zorgen dat een vrouw jou wil en niet andersom.

Tip 1. Geef haar niet te veel aandacht

Een grote blunder die je vaak terug ziet bij mannen is dat zij vrouwen onnodig aandacht geven. Geef je een vrouw veel aandacht, dan zal ze hier snel aan gewend raken en uiteindelijk jou ook snel zat worden. Bel haar niet te vaak en wees vooral super zuinig met het geven van zogenaamd lieve cadeautjes en complimentjes. Imponeer haar liever door jezelf te zijn en niet door het aantal cadeautjes dat je voor haar koopt.

Tip 2. Wees zuinig met bellen/sms-en/pingen/whatsappen

Deze tip is te vergelijken met tip 1. Word niet gretig zodra je een telefoonnummer, ping of e-mailadres hebt weten te bemachtigen. Bel of sms haar niet meteen, maar wacht eerst een dag of twee. Zodra je eenmaal in contact met haar bent (bijvoorbeeld via sms), wacht dan altijd iets langer met reageren. Je geeft haar hiermee de indruk dat je nog meer dingen  in je leven te doen hebt (en niet alleen aan haar denkt).

Tip 3. Pest haar een beetje

Wanneer zij iets zegt of schrijft dat een beetje ongewoon is; zeg dan dat je haar maar een rare meid vindt. Doe dit natuurlijk in de vorm van een grapje. Ze zal dit interpreteren alsof jij een stuk normaler en leuker bent dan dat zij is, waardoor ze meer tot je aangetrokken zal voelen. Dit zal zij volledig als een onderbewust gevoel ervaren. Doe dit dus wel met mate.

Tip 4. Creëer géén verwachtingen

Laat doorschemeren dat je niet wanhopig bent. Doe alsof je voldoende keus hebt in andere mooie vrouwen. Geef haar het idee dat je totaal geen verwachtingen hebt! Maak het nog bonter door haar een keertje te vertellen dat jij haar zo een goede vriendin vindt. Dit zal de indruk wekken dat je haar niet direct als potentieel prooi ziet en de rollen dus ook weer omdraait..

Tip 5. Jij bent de hoofdprijs!

Last but not least, geef haar de impressie dat jij de hoofdprijs bent en niet andersom. Geef haar de indruk dat zij moeite moet doen om jou te krijgen. Speel het kat-en-muis-spelletje maar doe overdrijf niet door hard to get te spelen (dit is een grote afknapper!).

Tot slot; het zit hem in het ‘nonchalante’. Laat zien dat jij een wereldgenieter bent. Iemand die niet te moeilijk doet en denkt over het leven. Dit is een van de basis verleidingstechnieken die je tot je door moet laten dringen. Uiteindelijk zul jij op deze manier ook de meer ruimdenkende vrouwen aantrekken!

Succes!

Donovan Vrouwen Versieren XL

 

2 Responses to “5 tips om haar naar jou te laten smachten!”

 1. bb

  02. Jun, 2014

  Ja, stel je vooral bot, lomp en ongeinteresseerd op.
  Bij echte belangstelling zal ze op een gegeven moment de balans opmaken en/of denken dat je echt niet in haar geinteresseerd bent. Nee, dit is niet de manier.

  Communicatie, open staan, liefde, haar laten merken dat ze speciaal voor je is, i.p.v. 1 van velen. Vertrouwen en zelfvertrouwen opbouwen. Tijd hebben voor elkaar. Een band opbouwen, leuke dingen doen.

  Met bovengenoemd gedrag raak je haar juist kwijt. Een vrouw kiest er niet voor om continu geraakt, gekwest, beledigd en afgewezen te worden. Ook geruststelling en zekerheid hoort er bij voor een vrouw. Nooit weten waar je aan toe bent knapt ook af op den duur of sloopt.

  Wat wil je met bovenstaand gedrag bereiken ? Een nerveuze, onzekere en afhankelijke partner ? Dat hou je op den duur zelf ook niet meer vol.
  Machogedrag kan even leuk lijken, maar is al snel een afknapper. Speel dat toneelstukje maar bij je machovrienden.
  In een relatie werkt dit niet!

  • Milan

   10. Feb, 2015

   bb, lees de titel én het artikel nog eens goed door. Alles wat jij zegt is prima, ALS je haar uiteindelijk hebt en haar tot je vrouwtje wilt maken. Open, communicatie, liefde… daarmee ga je vrouwen in het begin niet mee versieren. Tenzij je er super goed uitziet en hoge mate van natuurlijke charisma hebt. Tot slot, sommige mannen willen blijven spelen… en hebben geen zin in een relatie. Dus.. 🙂