Dating Sites

De top 4 datingsites waar je vrouwen kunt versieren.

  1. Lexa
  2. Parship
  3. eDarling
  4. Relatieplanet

# 1 – Lexa

Lexa

Bezoek Lexa

Lexa kent een enorme hoeveelheid single vrouwen. Veel vrouwen op Lexa zijn ook op zoek naar een leuke en interessante date. Op Lexa vrouwen versieren hebben we dan ook ervaren als leuk en spannend! Vrouwen doen leuk mee met grapjes en het aantal reacties dat je terug krijgt is ook veel meer ten opzichte van andere datingsites. Tot nu toe vinden we Lexa dan ook een van de betere datingsites waar je snel met vrouwen kunt daten.

Bezoek Lexa

# 2 – Parship

Parship

Parship

Parship geeft aan dat de single vrouwen “serieus op zoek”. Wij hebben de proef op de som genomen! Het klopt dat de vrouwen waar we berichtjes naar toe stuurden veel meer van ons wilde weten. Dit vooraf contact maken is juist veel leuker. Dat gaf een goed gevoel en bij een date leek het ook alsof je elkaar beter kende. Hierdoor viel een grote spanning weg bij de 1e date. We kregen ook niet de indruk dat deze vrouwen “serieus” op zoek waren…

Bezoek Parship

# 3 – eDarling

eDarling

eDarling

Bij eDarling kun je gratis een persoonlijkheidstest doen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk partnervoorstel voor je gemaakt. Het leuke hieraan is dat je dus vrouwen krijgt voorgeschoteld die beter met jouw persoonlijkheid matchen. We moeten zeggen dat we aardig snel een date konden regelen met de vrouwen die door het systeem aan ons gematched werden. Daarom vinden we eDarling ook een aanrader. Klein puntje; niet alle vrouwen waren qua uiterlijk een match voor een van ons ;)

Bezoek eDarling

# 4 – Relatieplanet

Relatieplanet

Relatieplanet

Relatieplanet is een van bekendste datingsites. Relatieplanet is waar we eigenlijk als eerst onze versiertips voor online datingsites uitprobeerden. Een vrouw versieren en een date regelen was op Relatieplanet een van de datingsites waar je zéér snel met een vrouw kon daten, zonder al te veel poespas. Echter vinden we de opties bij Relatieplanet een beetje verouderd ten opzichte van de andere datingsites, daarom een plaatsje 4. Desalnietemin een zeer goede datingsite om vrouwen te vinden.

Bezoek Relatieplanet