Hoe maak je een vrouw opgewonden?

Posted on by in Sekstips

Een vrouw opgewonden maken is niet gemakkelijk. Vrouwen zijn nu eenmaal gecompliceerd. Iets waarmee je vandaag een vrouw opgewonden maakt kan morgen opeens totaal geen effect hebben. Wat kan je dan wel doen om een vrouw op te winden? Ik geef je hieronder een aantal leuke verleidingstips!

Vrouwen opgewonden maken

Het antwoord op vraag “hoe wind ik een vrouw op” ligt niet zo simpel maar er bestaan wel verleidingstechnieken waarmee je vrouwen opgewonden kunt krijgen. Als een man zegt dat hij een zich aangetrokken voelt tot een vrouw omdat ze “knap” of  “lekker” is, zegt hij eigenlijk niets over de échte reden waarom hij zich tot haar aangetrokken voelt.  Echter weten we dat dit kan komen doordat hij vindt dat zij mooie billen of ogen heeft. Als je dan vraagt waarom hij dat nu aantrekkelijk vindt dan zegt hij waarschijnlijk “gewoon, omdat het zo is”.

Een man weet vaak dat hij zich aangetrokken voelt tot de charmes van een vrouw en deze specifieke charmes worden over het algemeen door alle mannen begrepen. De charmes van een man zijn echter voor een vrouw moeilijker te verklaren. Vrouwen weten vaak genoeg zelf niet waarom zij zich aangetrokken voelen tot een man, laat staan over het feit waarom ze opgewonden raken. Vrouwen voelen zich vaak 3x meer opgewonden dan mannen wanneer ze geil zijn.

Hieronder volgen een aantal verleidingstips waarmee je ervoor kan zorgen dat je iedere barrière van een vrouw doorbreekt.

1. Praat met haar over een seksartikel uit een tijdschrift

Een goede manier om seks in haar gedachtes te krijgen is door het gewoon over seks te hebben. Om dit onderwerp aan bod te laten zonder dat je laat merken waar je op uit bent is door bijvoorbeeld een seksartikel uit een tijdschrift aan te halen. Je kunt dit ook doen op momenten wanneer zij juist niet aan seks denkt zoals tijdens een avondje uit eten. Zorg dat hetgeen je het over gaat hebben wel positief uitvalt voor haar. Denk bijvoorbeeld een nieuw seksstandje dat goed is voor vrouwen of goede tips over orale seks waar vrouwen meer plezier van kunnen krijgen.

2. Verras haar met een etentje.. én een warm bad!

Met een etentje bedoel ik dat je zelf moet gaan koken! Niets is zo aantrekkelijk voor een man wanneer hij staat te koken. Dit aanzicht vinden vrouwen geweldig! Ik word  er niet direct geil van wanneer ik een man zie koken, maar het geeft me wel een goed gevoel. Als hij me daarna uitnodigt voor een warm bad wordt het sfeertje helemaal afgemaakt. Rozenblaadjes en bubbels lijken voor dit soort situaties stereotyperend, maar het werkt!

4. Ga met haar lingerie shoppen

Geef haar geen lingerie als cadeau, maar ga juist met haar winkelen voor een mooi lingeriesetje. Het gaat om het gevoel van avontuur en spanning wanneer je beiden naar sexy lingerie (voor haar maar ook voor jezelf) op zoek gaat.

5. Neem haar mee naar een sexy film

Dit is een beetje hetzelfde als praten over seks. Door haar mee te nemen naar een film waar veel erotiek/seks in voorkomt zorg je ervoor dat je hierover (na de film) over kunt napraten. Hierdoor geef je haar de mogelijkheid om dit nog sterker visueel in te beelden. Ik raad aan een glaasje wijn voor, tijdens en na de film te drinken… 🙂

6. Ga in op alles wat haar prikkelt

Als je vrouw écht opgewonden wilt maken zul je op al haar prikkels moeten in gaan. Neem haar mee een dagje uit. Zorg dat je er zelf retegoed uitziet en vooral lekker ruikt. Luister naar relaxte muziek in de auto en zorg dat je haar energie geeft door haar aan het lachen te maken. Ik word zelf geprikkeld wanneer ik een een mooie, rustieke omgeving ben.. zoals een sauna of kuuroord. Maar ook een rustig plekje in het bos doet goed (zowel in de winter als in de zomer).

7. Geef complimentjes op onverwachte momenten

Maak geen seksueel getinte complimentjes wanneer je zin in seks hebt. Vrouwen voelen het aan wanneer je bijbedoelingen hebt. Complimenteer haar juist op onverwachte momenten en begin bij neutrale dingen en bouw het steeds (onverwachts) verder op. Begin bijvoorbeeld over haar mooie schoenen, ga daarna over op haar kleding, daarna haar haren, ogen, lippen etc.

8. Verleid haar met woorden

Niet alleen woorden maar ook de manier van praten kunnen er toe leiden dat vrouwen opgewonden van je worden. Met woorden bedoel ik niet dat je moet zeggen “ik wil je neuken!”. Het is beter om hierin iets neutraler te zijn en bijvoorbeeld te zeggen “ik zou graag met je willen vrijen”. Wat hierbij écht werkt is wanneer je dit daadwerkelijk ook overbrengt met de manier van (zwoel) kijken. Raak haar daarnaast lichtjes aan en ze zal voor je smelten!

Met deze tips word het voor jou als man een stuk eenvoudiger om een vrouw te verleiden en opgewonden te maken. Laat me weten of deze tips voor jou werken. Succes met vrouwen versieren!

6 Responses to “Hoe maak je een vrouw opgewonden?”

 1. Julian

  29. Oct, 2011

  Hi Fleur, eentje hier voor jou: ik denk dat niet alle vrouwen ook van dirty talk houden tijdens het voorspel of sex.

  Groet,
  Julian

  • Fleur

   30. Oct, 2011

   Hoi Julian,

   Ik heb hier ook niets over gezegd 🙂 Aan het eind van het artikel leg ik juist uit dat je een vrouw kan opwinden door haar op een neutrale manier aan te spreken (minder dirty talk).

   Groetjes,
   Fleur

 2. Danni

  30. Oct, 2011

  Dirty talk om geil the maken werkt gewoon hoor 🙂

 3. Nigga

  27. Jul, 2013

  Missie is pas geslaagd als ik 20 vrouwen pak nigga

 4. ikzelf

  02. Dec, 2013

  Hallo,
  Ik ben rukverslaafd en wil met een meisje neuken. Een goefe vriendin wil ket me neuken als ik haar opgewond krijg via sms als dat lukt gaan we neuken. Weten jullie nog geile woorden/zinnen

 5. Henk

  05. Mar, 2015

  Geld. Veel geld.

  Zo, mysterie opgelost 🙂