3 tips voor een gratis seksdate online

Posted on by in Sekstips

Voor een goede seksdate kun je natuurlijk een afspraak maken met een dame van prive (prostituee). Afhankelijk van de dame kost dit jouw tussen de 60 en 150 euro (soms zelfs meer). Hoe kun je dan toch een gratis seksdate scoren?

Gratis Seksdate Tips

Laat ik direct eerlijk zijn; een gratis seksdate bestaat natuurlijk niet! Je kunt natuurlijk wel aansturen op een seksdate waar je niet voor hoeft te betalen! Hoe gaan we hiervoor te werk?

Je moet je als eerst beseffen dat er voldoende vrouwen zijn die net als mannen op zoek zijn naar ongedwongen en makkelijk te krijgen seks. Vrouwen kunnen in dit geval altijd wel snel een man regelen. Dat is gewoon zo, punt.

Voor een gratis seksdate moet je dus je focus vastleggen op vrouwen die gewillig zijn. Lees daarom ook het artikel over hoe je vrouwen opgewonden maakt als je wilt weten hoe je vrouwen geil kunt maken.

Hier volgen 3 van mijn simpele tips om je kans van slagen voor een gratis seksdate te vergrootten. Dit zijn een van mijn vele tactieken. Heb je betere tactieken of aanvullingen, laat dan een reactie achter onderaan deze pagina.

1. Schrijf je in op gratis datingsites

Dit is misschien wel de belangrijkste move. Inschrijven is op de meeste datingsites gratis. Ik heb me mezelf bij bijna alle Nederlandse gratis datingsites aangemeld.

Op datingsites vind je namelijk veel meer gewillige vrouwen dan je denkt! Een vrouw kan namelijk lekker anoniem rondsnuffelen op een datingsite. Ze voelt zich minder kwetsbaar en aangevallen dan bijvoorbeeld in een bar of club. Hierover later meer in een ander artikel 🙂

Je kans van slagen voor een gratis seksdate is daarom veel groter op een gratis datingsite. De datingsites waar ik snel de meeste (mooie) vrouwen makkelijk versier zijn:

2. Benader zo veel mogelijk vrouwen (profielen)

Niet geschoten is altijd mis! Benader daarom zo veel mogelijk vrouwen, ongeacht je haar (te) knap of lelijk vindt. Het gaat namelijk om de seks, toch? Merk je zelf dat je nog te kieskeurig bent in het benaderen van vrouwen, vraag jezelf dan nog eens af je wel uit bent op een gratis seksdate.

Maak een standaard berichtje die je iedere keer kan gebruiken. Zorg dat je niet wanhopig overkomt in je bericht. Een simpele “Hoi, ik vind je foto leuk en zou je graag beter willen leren kennen” is al voldoende.

Ja, er zijn versiertrucs om je berichtje te pimpen. Maar ook hierover later meer in een ander artikel 🙂

3. Laat niet weten dat je alleen uit bent op seks!

Ook al zijn er vrouwen die op datingsites op zoek zijn naar seks, dat betekent niet dat je kenbaar moet maken dat je een makkelijke prooi zoekt. Het blijft immers een spelletje (voor haar). Stuur aan op een afspraakje door na enkele berichtjes gewoon te vragen om een keer “iets te drinken”.

Hoe sneller zij hierop “ja” antwoord (of met jou wilt afspreken), hoe groter je kans van slagen dat ook zij op zoek is naar een lekkere seksdate!

Gratis Seksdate Online

Kort samengevat:

 • Schrijf je in op alle gratis datingsites
 • Benader zo veel mogelijk profielen
 • Laat niet weten dat je alleen uit bent op seks

Wil je meer versiertips leren over hoe je nog sneller seksdates kunt scoren? Meld je dan aan voor de Vrouwen Versieren XL nieuwsbrief en ontvang direct onze gratis top 10 beste openingszinnen e-book!

Succes!

Donovan Vrouwen Versieren XL

 

2 Responses to “3 tips voor een gratis seksdate online”

 1. Bert G.

  30. Oct, 2011

  Hallo. Ik heb tijdens een tandartsbezoek eens de Grazia erbij gepakt. hier stond ook eits in over de trend in seksdates en dat vrouwen dus ook veel uit zijn op seks bij online datingsites. Er stond ook een tip in en dat was dat je vrouwen uit moet dagen als je een berichtje stuurt.

 2. Jeroen sexdate

  19. May, 2012

  Wow bedankt! Leuke site trouwens!