Hoe versier je een meid?

Posted on by in Versiertrucs

Hoe versier je een meid

Wil je ook makkelijk een jonge meid versieren? Jonge meiden (tussen de 18 en 20 jaar) versieren lijkt soms lastig omdat ze vaak onschuldig en gecompliceerd zijn in vergelijking met wat oudere vrouwen. Op de vraag “hoe versier je een meid?” ga ik in dit artikel een aantal tips geven hoe je snel en makkelijk een meid kan versieren!

Jonge meiden willen vaak een oudere vriend hebben. Ze zijn overtuigd dat een jongen die ouder is ook een stuk volwassener is en hen dus ook beter begrijpt. Lees ook basisbeginselen van vrouwen versieren.

Jonge meiden begeven zich vaak in een periode waarin ze moeite hebben met het verwerken van hun emoties. Dit maakt het makkelijk voor mannen om jonge meiden te versieren. Het enige dat je hoeft te doen is het onderstaande advies te volgen.

Hoe versier je een meid – Tips

Hieronder volgt mijn advies over hoe je meiden kan versieren.

1. Laat zien dat je verzorgend bent

Jonge meiden zijn vaak wild en energiek. Ze houden ervan om gekke dingen te doen en soms op het randje te begeven van wat wel of niet mag. Ze vinden het onbewust prettig als er iemand is die een beetje gas terug geeft.

2. Wees verzorgend, maar niet saai!

Het is goed om gas terug te geven, maar dat betekent niet dat je saai moet zijn. Ga lekker dingen met haar doen. Dat vinden ze leuk! Doe vooral iets spontaan, neem haar zonder te plannen mee naar de film etc.

3. Leer haar nieuwe dingen

Jonge meiden zitten vaak nog in de ontdekkingsfase. Ze vinden het dus super leuk als je hen nieuwe dingen leert kennen. Je kunt het nog zo gek niet maken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Eten – Neem haar mee uiteten naar een restaurant waar ze nog nooit eerder is geweest. Sushi doet het vaak goed (als je hier van houdt) en is vooral ook leuk om te doen aangezien je met stokjes moet eten.
 • Drinken – Leer jezelf een paar nieuwe cocktails aan en laat haar dit proeven. Meiden zijn dol op cocktails en vooral als er voldoende alcohol in zit!
 • Romantisch – Een mooie strandwandeling doet het altijd goed. Ook al klinkt het afgezaagd, het is juist leuk als je dit onverwachts en spontaan doet.
 • Activiteit – Neem haar mee naar een attractiepark (Efteling, Walibi, Duinrell etc). Er zijn vaak genoeg nieuwe attracties, achtbanen, shows etc. in een pretpark. Een gezamenlijk ritje in een achtbaan geeft voor beide een kick!

Hoe spreek je een meid aan?

Nu je weet hoe je het hart van een meid sneller kan laten kloppen hoef je alleen nog te zorgen dat je ze aanspreekt op de juiste manier! hiervoor hebben we gratis e-book met de 10 beste openingszinnen geschreven.

In dit gratis beste openingszinnen e-book leer je hoe je snel en gemakkelijk meiden kunt aanspreken. Laat je naam en e-mailadres achter in het vlak rechts op de pagina om jouw exemplaar gratis te ontvangen!

22 Responses to “Hoe versier je een meid?”

 1. Rob

  02. Jun, 2011

  Lekkere meiden op die foto hierboven 😛

 2. Mr O

  16. Oct, 2011

  Hallo, ik heb het e-book met openingszinnen via mail ontvangen maar kan het niet openen? HOe kan ik het lezen of moet ik iets downloaden?

  Dank je

  • Milan

   19. Oct, 2011

   Halo Mr O 🙂

   Je kunt het bestand open maken met Adobe Acrobat Reader. Staat meestal wel voorgeinstalleerd op de meeste computers en anders kun je het hier gratis downloaden:

   http://get.adobe.com/nl/reader/

   Succes!

 3. Falco

  28. Nov, 2012

  ik wil graag de 10 openingzinnen ontvangen, omdat ik is iets nieuws wil proberen.

  Ik gebruik meestal deze

  Hallo, mijn naam is Falco. Ik wil alleen maar zeggen dat je zo mooi bent. En je hebt mooie ogen … en haar … en lippen. Weet je, ik ga er gewoon voor . ”

  en dan
  Kus ik haar!!

  • django

   13. Feb, 2013

   werkt het

 4. David

  28. Nov, 2012

  De best site die der is.

 5. LvZ

  18. Dec, 2012

  zeker lekkere meiden hierboven 😛

  • malik

   04. May, 2013

   ja he maar de mijne is mooier$

 6. Dutch Attraction

  13. Feb, 2013

  Fleur ik mis wel wat voorbeelden hoe je bijvoorbeeld kan laten zien dat je verzorgend bent, en hoe je gas terugneemt.

  Bijvoorbeeld geef haar geen kans voor dat extra glas alchohol. De meeste mannen vinden het geweldig om een vrouw dronken te voeren. Jij laat zien dat je dat helemaal niet nodig hebt.

 7. kylian

  12. Mar, 2013

  hoe versier je een meid van 12 het best

 8. malik

  04. May, 2013

  werkt ik heb een lief nu (:

 9. JONATHAN

  11. May, 2013

  ik wil die beste 10 beste openingszinnen hebben !!!!

 10. dgdhffdg

  25. May, 2013

  Ben benieuwt

 11. xxfaronbloodz

  03. Jun, 2013

  kunt u niet gewoon die zinnen bij comments zetten?

 12. Peter

  18. Jun, 2013

  AHAHAHA @FALCO. DENK JE ECHT DAT DTA GAAT LUKKEN?

 13. jordy

  04. Sep, 2013

  weetje eigenlijk moet je gwn telkens haar ergens ophalen of met haar ergens heen gaan als je maar probeert bij haar te blijven en dan bam ga je zoenen

 14. jordy

  04. Sep, 2013

  oja falco dat is echt een domme zin ahahha
  neem haar direct op de bek

 15. yenco

  16. Sep, 2013

  hey ik wil die openingszinnen hebbe

 16. MichaelS

  24. Sep, 2013

  Het is gewoon iets waar iedereen van houd, jong of oud iedereen vind dit leuk! Als je dit zelf nog niet kan bedenken kan je net zo goed stoppen, het word pas echt moeilijk als je je beste vriendin wilt, we zijn allebei 17, Ik heb het meerdere malen gezegt op verschillende manieren, maar ze vind me niet leuk, ze weet bijna zeker dat het ook niet gaat gebeuren en ze is niet ‘Opzoek” naar een relatie.. Ik denk dus dat ze er gewoon niet voor opstaat en als dat eenmaal wel lukt, dat ze dan op een andere manier naar mij toe kijkt en dat het me dan wel gaat lukken? Toch? tips

 17. Co

  20. Dec, 2013

  Het lukt niet meer om het E-Book te downloaden, na het invullen van mijn naam en mailadres krijg ik de melding “Mailing List Not Active”

 18. Meidpowerrrr

  09. Mar, 2015

  Omg lezen jullie mannen dit echt als een meisje je leuk vind en jij haar ook moet je haar gwn vragen niet zo verlegen mannen volg je hart en het komt goed als zij jou niet wilt is zij niet de ware

 19. Meidpowerrrr

  09. Mar, 2015

  En uhh nii direct zoenen want dat is echt faal vooral als het meisje terug trekt