Vrouwen versieren in een discotheek

Posted on by in Versiertrucs

Vrouwen versieren in een discotheek

Kun je vrouwen versieren in een discotheek? Het antwoord hierop is volmondig; JA! Veel mannen vinden het lastig om een vrouw te versieren in een discotheek of club. Hoe kun je dan zorgen dat je in een disco vrouwen makkelijk kunt aanspreken en versieren? In dit artikel geef ik je 6 tips om vrouwen te versieren in een club.

Vrouwen Versieren in de Discotheek?

Vrouwen gedragen zich anders wanneer ze zich begeven in een een disco. Bij binnenkomst gaan de maskers op, verdedigingen omhoog en om elkaar te beschermen de ‘cock blockers’ op scherp.

Denk daarbij nog in dat vrouwen genoeg aandacht krijgen en mannen hen om de haverklap aanspreken. Het lijkt allemaal een onmogelijke taak maar dat is dus echt niet zo!

Juist omdat deze gedragingen standaard voorkomen in een discotheek kun je andere succesvolle regels toe passen. Hieronder volgen enkele tips hoe je vrouwen kunt versieren in de discotheek.

1. Houd altijd de volgende tips in gedachte

 • De muziek zorgt automatisch voor de juiste sfeer in een discotheek
 • Een klein beetje alcohol zorgt er voor dat vrouwen zich ‘happy’ voelen!
 • Vrouwen vinden dansen sexy…
 • Kan je niet dansen? Geef niets, als je maar samen (grappig en leuk) met haar danst!
 • Het is niet voor niets dat vrouwen zich mooi opmaken en sexy kleden als ze uitgaan…

2. Zorg dat je plezier hebt

Als je zelf veel lol en plezier beleeft ga je dit ook uitstralen! Je wordt zelf ook toegankelijker en je maakt sneller een praatje met iemand. Lach, dans, doe een beetje gek en zorg ervoor dat jij en je vrienden plezier hebben.

3. Begeef je onder de mensen

Ga alsjeblieft niet bij de bar hangen! Kies een positie in of rondom de dansvloer waar je goed zichtbaar bent. Ga nooit, maar dan ook NOOIT in een hoekje staan.

Als je in een hoekje staat (te scannen) zakt jouw ‘meerwaarde’ in de discotheek direct omlaag.

Zelfs de grootste kneus die midden op de dansvloer staat te dansen krijgt meer aandacht van vrouwen dan de hunk die in een hoekje stoer staat te kijken. FUN! Dat is het keyword.

4. Denk aan je lichaamshouding

 • Handen uit je zakken (je staat niet op de bus te wachten)
 • Denk eraan: borst naar voren, rug recht, schouders omhoog
 • Biertje niet recht voor je borst maar net langs je buik

Lichaamshouding is zooo belangrijk. Ik kan het niet vaak genoeg vertellen. Kijk maar eens rond in de discotheek. Hoeveel mannen staan er langs de kant, hand in 1 zak, biertje in de andere…

Doe het daarom juist anders. Neem een vrije houding aan en onthoud dat je niet altijd met een glas hoeft rond te lopen.

5. Ga niet van vrouw naar vrouw

En vooral niet van vriendin naar vriendin. Hiermee bedoel ik; als het bij de ene niet lukt, direct naar de andere gaan. Zeker niet in een groepje vrouwen/vriendinnen. Krijg je een dis? Lach, dans en loop nonchalant verder.

6. Vraag haar om samen te dansen

Vragen staat netter en vrouwen vinden deze vraag altijd charmant. Je hoeft het echter niet altijd te vragen, je kunt haar ook al dansend rustig benaderen en het samen dansen z’n natuurlijke weg laten gaan.

Vrouwen aanspreken in een Discotheek

Als je vrouwen wilt versieren in een discotheek zul je hen uiteraard ook moeten aanspreken. Dit vinden mannen vaak het lastigste gedeelte. Ook hier is het weer van belang dat je je niet zoals iedere man gedraagt.

De meeste mannen spreken vrouwen aan door hen over the top complimentjes te geven en standaard openingszinnen te gebruiken.

Vergeet niet om onze gratis versiertips e-book te downloaden als je leuke openingszinnen wilt leren die altijd werken. Lees ook de tips hoe je makkelijk de telefoonnummer kunt krijgen van iedere vrouw.

Wat altijd werkt is om de eerste paar tips (in deze volgorde) goed toe te passen:

In een club staat het muziek vaak hard en op de dansvloer kun je elkaar bijna niet verstaan. Ga dus geen hele gesprekken op de dansvloer aan. Lichaamstaal is dus belangrijk alvorens je haar voor een “gesprek uitnodigd”.

Maar hoe doe je dit dan?

Simpel, probeer haar eerst een beetje te plagen door haar bijvoorbeeld zogenaamd ‘uit te lachen’ of ‘na te doen’. Vooral het laatste werkt goed! Steek de draak met haar door haar ‘na te dansen’.

Je zult zien dat zij hetzelfde bij jou gaat doen… en dan is het BINGO!

Nu kun je haar rustig vragen of ze samen met jou een drankje wil halen. Het is belangrijk dat je vraagt om dit samen te doen en niet de standaard “wil je wat drinken” (en jij dus uiteindelijk de drankjes gaat halen).

Wat ook altijd goed werkt is om haar een uitdagende vraag te stellen: “Durf jij het aan om samen met mij een shotje te nemen?”.

Zij gaat nu samen met jou naar de bar waar de muziek vaak minder hard staat. Juist omdat ze jouw nu volgt kun je haar begeleiden naar een rusig plekje waar je de rest van je versiertrucs kunt toepassen.

Met deze tips ben je al goed op weg om vrouwen te versieren in de discotheek! Heb je nog andere leuke tips of ervaringen? Laat dan hieronder een reactie achter.

Donovan Vrouwen Versieren XL

4 Responses to “Vrouwen versieren in een discotheek”

 1. PUA Master

  30. Oct, 2011

  PUA Tip: zo snel mogelijk isoleren na contact te hebben gemaakt. Tijdens drankje doen -> kino escaleren en dan boem! Meestal doet ze dan wel mee 🙂 Ook in de discotheek is vrouwen versieren niet moeilijk 😛

 2. Vasa Lorda

  02. Jan, 2013

  Wat ook vaak een topper is! ongeveer 10 seconden oogcontact maken met een vrouw die je versieren wilt glimlachen en je gewoon omdraaien en verder gaan met waar je mee bezig was, vrouwen stellen zichzelf altijd vragen wie was dat? waarom keek hij? en als ze zien dat je vrolijk danst en plezier hebt met je vrienden voelen hun dat vaak ook, en als je dan toch een volgende oogcontact hebt kun je makkelijk een gesprek voeren!

 3. Dating Doctors

  20. Feb, 2013

  Als je voor het eerst een club binnenloopt, GLIMLACH.

  Veel vrouwen houden de deur in de gaten om de mannen die binnenkomen te bekijken.

  Denk eraan, als je binnenloopt, hebben ze nog een blanco
  indruk en dan wil je gelijk beginnen met een positieve indruk te maken. Denk er aan dat je vrouwen op een respectvolle manier gaat benaderen. Als een MAN. Als een man die houdt zichzelf en LEUKE vrouwen een leuke tijd te laten beleven.

  Pomp je hart vol liefde en respect, en stap naar binnen.

  Begin maar met vriendelijk de mensen in de club te begroeten. Misschien kan je al een praatje met ze maken. “Druk vanavond?” Of een klein grapje als “Kom je hier wel vaker?” Mensen daar vallen ook mannen onder.

  Ook mannen open je dus. Bijvoorbeeld met “Gaat het nog een beetje met de vrouwen vanavond?” “Waar vallen jullie op, dan houd ik dat in de gaten voor jullie” Je bent haast onmiddellijk in een gesprek over vrouwen. Je luistert, en je vertelt tevens waar jij op valt.

  En wie weet….kent 1 van de mannen wel een meisje die aan de beschrijving voldoet. Wie weet is ze toevallig wel vanavond aanwezig, en kent hij haar. Ik ga je niet vertellen hoe vaak mij dat al is overkomen. Is dat nou zo moeilijk? Nee, toch. Ga eens lekker doen dan de volgende keer.

 4. gerbe

  03. Jul, 2013

  ziet er goed uit