Vrouwen versieren op straat

Posted on by in Versiertrucs

Vrouwen versieren op straat lijkt voor de meeste mannen lastig. Het is echter één van de meest ideale momenten om vrouwen aan te spreken. Datingcoach Tim AKA Underdoc –  meester in het verleiden van vrouwen op straat – onthult in deze gastblog hoe je vrouwen versieren op straat het beste kunt aanpakken.

Op straat vrouwen versieren

Vrouwen hebben keus, veel keus. Maatschappelijk gezien is er veel veranderd de afgelopen jaren. Het feminisme heeft zijn inslag gehad en mannen en vrouwen hebben tegenwoordig dezelfde kansen in de maatschappij.

Maatschappelijk gezien hebben mannen en vrouwen dus tegenwoordig gelijke kansen en zouden wij eenzelfde positie in de maatschappij vervullen. Helaas lopen wij biologisch wat achter maar evolutionair gezien is dit in de geschiedenis van de mens maar een relatief klein gedeelte van onze geschiedenis zo geweest.

In relaties en dating lopen we bijvoorbeeld nog achter. Het beeld dat over het algemeen heerst is dat de man het recht van toenadering heeft en de vrouw het recht van keus. Dit houdt in dat vrouwen passief afwachten op de vele mannen die op hen afstappen en daardoor ook de ruimte krijgen om te kiezen.

Hierdoor heeft een vrouw – zeker een mooie vrouw – altijd genoeg keuze in mogelijke partners.

Om deze zelfde reden zijn vrouwen ook altijd ontzettend kritisch. Ze hebben een soort beschermschild ontwikkeld tegen mannen wat ze gebruiken om ons op afstand te houden.

Wat betekent dit? Vrouwen screenen mannen zo scherp mogelijk. Zeker wanneer ze er op voorbereid zijn. In een kroeg of een discotheek draait dat schild op volle toeren. Dat is ook niet zo gek aangezien er constant mannen op haar afstappen .

Vrouwen aanspreken op straat

Hoe spreek je vrouwen aan op straat? Op straat worden vrouwen bijna nooit aangesproken. Daarom is overdag dit schild vele malen lager. Daarom wil ik je aanraden om vaker vrouwen aan te gaan spreken overdag. Vrouwen zijn er niet op voorbereid en daardoor heb je al veel sneller een eerlijke kans.

Vrouwen versieren op straat is om die reden ook vele malen makkelijker.

Stel je eens voor: Een man stapt op een vrouw af en zegt ‘hoi ik vind dat je leuk uitziet en ik moet je gewoon ontmoeten.

Het is nieuw het is romantisch en het is onverwacht. Kortom, alles waar een vrouw van droomt.

Maar hoe doe je dat, vrouwen versieren op straat? Heel simpel, de volgende keer dat je een leuke vrouw ziet loop je haar niet voorbij maar spreek je haar aan.

Dit kan je doen op de volgende manier:

JIJ: “Hoi ik zag je lopen en … [geef reden]”
Bij de reden geef je aan wat het meest opvallend aan haar is. Bijvoorbeeld; mooie schoenen, een hippe jas of gewoon een heel vrolijk gezicht.

Nu geef je haar de kans om te reageren en stel je jezelf voor;

JIJ: “Hallo mijn naam is… [zeg je naam]”

Vervolgens ga je verder met;

JIJ: “Wat ben jij aan het uitspoken op deze mooie/regenachtige dag?

Ga nu op zoek naar informatie over hoeveel tijd ze heeft en speel hier op in! Je hebt 9 van de 10 keer de volgende 3 keuzes:

A: Ze gaat iets doen wat jullie samen kunnen doen
Ze is bijvoorbeeld een trui aan het kopen en dan zeg je; “Goh, wat leuk! Ik ga je helpen een mooie trui uit te zoeken!

B: Ze heeft haast en moet ergens naartoe
Ze moet bijvoorbeeld naar school en dan zeg je; “Het lijkt me leuk om je beter te leren kennen, geef me je nummer dan gaan we een keer samen iets leuks doen!”

C: Ze is eigenlijk niets van plan…
Ze is bijvoorbeeld op weg naar huis maar heeft geen duidelijke plannen. Zeg dan: “Weet je wat leuk zou zijn? Als wij samen NU een kopje koffie gaan drinken! Je ziet er leuk uit en nu ben ik wel benieuwd of je ook cool bent!”

Je hebt hoe dan ook in bijna alle situaties een kans op succes en vrouwen versieren op straat is vele malen makkelijker dan in een kroeg.

Veel liefde en succes toegewenst!

Tim Underdoc is gastblogger op Vrouwen Versieren XL en bestudeert sinds 2005 interacties tussen mannen en vrouwen. Sinds 2008 geeft Tim versiertraining aan mannen in Nederland en Belgie. Tim publiceert op Versiercoach.nl gratis tips en adviezen met betrekking tot lifestyle en versieren. Hij werkt nu als versiertrainer bij de marktleider in Nederland als het gaat om versiertrainingen.

3 Responses to “Vrouwen versieren op straat”

 1. mark

  13. Aug, 2013

  altijd goed zulke tips daar heb je tenminste wat aan

 2. peter

  29. Nov, 2013

  intressant, leerrijk

 3. Beri

  11. Jun, 2017

  Hoi ik heb vorige week iemand mijn nummer gegeven zij bel me steeds maar elke keer zegd ze dat zij niet wil afspreken maar dan bel ze me weer terug ? Soms heb ik idee dat zij houdtvan spletje ?!

  Wat is de beste optie volgens jullie om voor te zorgen dat zij toch gaat afspreken ?