Versiertips om vrouwen te verleiden

Posted on by in Versiertrucs

Als je vrouwen wilt versieren zul je het concept van vrouwen verleiden moeten begrijpen. Het is een simpel concept dat niet altijd makkelijk uit te voeren is maar die je jezelf wel 100% kunt aanleren. Ik zal je in dit artikel meer vertellen over hoe je vrouwen kunt versieren en verleiden. Als je de basis begrijpt dan wordt het toepassen van onze versiertips en versiertrucs ook een stuk makkelijker. Ben je klaar om de vrouw van je droom te versieren? Hier gaan we dan!

Hoe kan ik vrouwen versieren?

Heb je weleens goed rondgekeken toen je aan het stappen was in een club of discotheek?  Is het jou niet opgevallen dat de mooie vrouwen (eigenlijk bijna allemaal) zich heel sexy kleden? Haartjes tip-top en make-up precies goed? Sexy jurkjes of korte rokjes? Heb je er ook weleens bij stilgestaan waarom zij dit doen?

Vrouwen doen dit niet voor niets! Iedereen is dol op leuke aandacht en dat geldt met name voor mooie vrouwen. Vrouwen willen dat mannen hen aandacht geven. Het houdt hen in stand en geeft onbewust een bevestiging dat zij nog steeds een leuke vrouw is.

Mannen daarentegen lijken op losgeslagen honden bij het zien van een mooie vrouw. Ze geven haar complimentjes, vertellen hoe mooi ze eruit ziet, mooie ogen heeft, knap gezicht etc. etc. Knappe vrouwen zijn dit gedrag gewend. Ze weten dat mannen er op uit zijn om hen te versieren. Een man (die niet weet hoe je op de juiste manier een vrouw moet verleiden) slaat de plank mis door te denken dat hij haar aandacht naar zich toe kan trekken door leuke en lieve complimentjes te geven. Vrouwen hebben hier een automatisch schild voor ontwikkeld. Ze worden niet getriggered door dit soort complimentjes. Ze horen het immers al vaker en uiteindelijk is het nog steeds dezelfde bevestiging die ze krijgen.

Hoe kan ik dan zorgen dat ik vrouwen verleid en versier zonder complimentjes te geven?

In het begin van dit artikel vertelde ik je dat vrouwen zich altijd zo mooi (op)maken voor het stappen gaan. Doe hier ten eerste je voordeel mee. Houd in gedachten dat zulke vrouwen hier open voor staan en stiekem ook  benaderd en versierd willen worden. Zij zullen echter niet achter jou aan gaan maar verwachten dat jij op hen gaat jagen. Dit is een instinctief, primair en onderbewust gedragsvertoning.

Stel je nou eens voor dat je de rollen omdraait. Jij moet niet achter de vrouw aan, maar de vrouw moet juist achter jouw gaan! Het mooie hiervan is… is dat het kan!

Het is heel belangrijk dat je jezelf onder controle houdt zodra je in contact komt met een bloedmooie vrouw. Laat haar niet merken dat je bedwelmt raakt door haar schoonheid. Doe je dat wel, dan verlaag je jouw kansen met denk ik wel 50%! Denk er dus aan! Als je daarnaast de mate van aandacht geven zelf in de hand houdt en haar niet alles tegelijk geeft, dan creëer je een krachtige positie voor jezelf door haar interesse in jouw sterk te laten groeien.

Hoe kan dit?

Nou, stel je eens voor dat jij die ene mooie vrouw bent. Iedere vent die je tegenkomt zegt hoe mooi je bent en biedt je iets te drinken aan. Overal waar je loopt staren alle mannen je na. Je weet dat je knap bent, je weet dat je aandacht krijgt en sterker nog, je weet dat je van 90% van de mannen alles gedaan krijgt.

Maar dan kom je ineens een andere man tegen. Een man die totaal niet overdonderd is van je knappe koppie en mooi uiterlijk. Je kunt moeilijk zeggen of hij je nou wel of niet leuk vindt want hij laat te weinig hiervan zien. Je bent het niet gewend. Op de een of andere manier raak je aangetrokken tot deze man. De drang om erachter te komen waarom hij anders is dan de rest groeit steeds heftiger naarmate je aandacht voor hem groeit. Hij heeft op de een of andere manier een sterke aantrekkingskracht op je.

Wat ga je dan doen? Juist! Je geeft hem al jouw aandacht. Aandacht die je aan andere mannen niet gaf.

Het concept van vrouwen versieren

Dit is de manier om vrouwen te verleiden. Het concept van vrouwen versieren draait erom dat jij als man degene bent waar vrouwen op willen jagen. Niet zo zeer om je uiterlijk, maar omdat jij een mysterieuze aantrekkingskracht hebt. Zodra je meer vrouwen weet aan te trekken zul je meer controle krijgen op je leven. Zodra je meer vrouwen gaat versieren zul je jezelf ook beter voelen. Dit ga je uitstralen en andere mensen (vrouwen) om je heen zullen deze positieve vibe zien en voelen. Jouw aantrekkingskracht wordt hierdoor  steeds groter en sterker!

Onthoud het concept van vrouwen verleiden dus goed! Je zal merken dat het toepassen van verschillende versiertrucs een op een gepaard gaat met deze gedachte.

Succes!

 

Comments are closed.